Erfaren processregleringenjör

Erfaren processregleringenjör

Just nu pågår en omställning av energi- och kraftförsörjningen i Sverige och världen, och på olika nivåer i detta system behöver vi hantera frågor om dynamik. För att jobba med pusselbitarna i denna förändring söker Solvina en utåtriktad och erfaren civilingenjör/master of science inom processreglering. Vi söker dig som vill vara en kunskapskälla i våra uppdrag och driva försäljningen av desamma. 

Last application date: 2021-08-31
Location: Gothenburg

Arbetsuppgifter

Ditt uppdrag är att sälja, leda och genomföra uppdrag inom processreglering. Uppdragen utgörs av reglerdesign, dynamikstudier, trimning och provdrift av ångsystem och dess komponenter, samt relaterade tjänster. Våra kunder är framförallt kraftproducenter och annan energi-/kraftproducerande industri såsom pappers- och massabruk. Du blir en del av vårt Dynamics- & Controlteam med konsulter inom elkraft, energiteknik och processreglering, samt en viktig kugge i vårt etablerade säljteam.

Formell kompetens

 • Civilingenjör/Master of Science
 • Mer än fem års relevant erfarenhet
 • Obehindrat talad och skriven svenska och engelska

Din profil

 • Resultatinriktad relationsskapare med förmåga att lyssna in och förstå kundens behov och anpassa våra leveranser till dessa
 • God branschkunskap genom tidigare anställning som konsult eller beställare
 • Genuint intresserad av processreglering, dvs du har goda kunskaper om ångsystemet, dess reglering och de olika komponenterna i systemet, samt har god förståelse för dess samverkan med kraftsystemet

Solvina erbjuder

Ett spännande arbete i ett företag med spetskompetens inom områdena energi, elkraft, reglerteknik, samt Engineering Management. Som anställd är du vår viktigaste tillgång och din utveckling är en del av företagets utveckling. Det våra anställda återkommande värderar som det bästa med Solvina är frihet under ansvar, samarbetet med trevliga och kompetenta kollegor och utmanande uppdrag. Vi arbetar oftast i team för att kunna erbjuda våra kunder bred erfarenhet och effektivitet, men också för att utvecklas och ha roligt!

Kontakt och ansökan

Ansök  med hjälp av formulär nedan eller skicka CV och personligt brev till work@solvina.com. Märk ansökan ”2021-04, Processregleringenjör + ’ditt förnamn’”. Har du frågor kring tjänsterna vänligen kontakta Ulla-Karin Wendt 031-709 63 16 eller Stefan Schleeh 031-709 63 10. Urval kommer göras löpande.

Välkommen med din ansökan!

Apply here

  Position: Erfaren processregleringenjör, 2021-04

  Career vacancies

  Contact

  Stefan Schleeh
  +46 (0)31 709 63 10
  work@solvina.com