Konsulter inom Engineering Management

Konsulter inom Engineering Management

Solvina söker drivna medarbetare med en passion för att förstå och utveckla fungerande helheter, både tekniskt och organisatoriskt. Just nu söker vi nya kollegor för uppdrag inom våra inriktningar Systems Engineering och integrerade ledningssystem.

Last application date: 2021-08-31
Location: Gothenburg

Inom Systems Engineering utför vi uppdrag med fokus på kvalitetssäkring under en anläggnings hela livscykel. Vår specialitet är styr- och säkerhetssystem och dess integration i anläggningar. Uppdragen handlar vanligen om att skapa struktur och systematik för att nå en känd och acceptabel risk, samt att bli effektivare. Uppgifter som utredningar, kravhantering, konfigurationsledning (CM), planering och genomförande av verifiering och validering, riskanalyser etc ingår i uppdragen. Några års erfarenhet av arbete inom några av ovanstående områden är ett krav, och erfarenhet av funktionell säkerhet är meriterande.

Inom Integrerade ledningssystem ingår både utveckling av hela ledningssystemskoncept och förbättring av befintlig verksamhet och arbetsprocesser. Solvinas styrka är förmågan att sätta oss in i och förstå kundernas verksamhet och behov för att på ett anpassat sätt hjälpa dem med utveckling, implementering och förändringsledning.

Då många av våra uppdrag handlar om förvaltning och utveckling av komplexa tekniska produkter och anläggningar så är erfarenhet av tekniskt arbete en nödvändighet, och informationshantering är ett viktigt område. Vi tillämpar ”engineering på management”!

Våra kunder och uppdrag finns främst inom kraftproduktion och energiintensiv industri, samt infrastruktur och organisationer med höga krav på säkerhet och verksamhetsstyrning.

Du

 • är M.Sc. / Civilingenjör med erfarenhet av arbete inom ett eller flera områden ovan
 • är en person som gillar att arbeta i nära samarbete med kollegor för att lösa kundernas olika behov, och
 • talar och skriver svenska och engelska.

Det är meriterande om du

 • har projektledarerfarenhet
 • har erfarenhet från energi-, kärnkrafts- eller infrastrukturbranschen

Solvina erbjuder

Ett spännande arbete i ett företag med spetskompetens inom områdena energi, elkraft, reglerteknik, samt Engineering Management. Som anställd är du vår viktigaste tillgång och din utveckling är en del av företagets utveckling. Det våra anställda återkommande värderar som det bästa med Solvina är frihet under ansvar, samarbetet med trevliga och kompetenta kollegor och utmanande uppdrag. Vi arbetar oftast i team för att kunna erbjuda våra kunder bred erfarenhet och effektivitet, men också för att utvecklas och ha roligt!

Kontakt och ansökan

Ansök  med hjälp av formulär nedan eller skicka CV och personligt brev till work@solvina.com. Märk ansökan ”2021-02, Engineering Management + ’ditt förnamn’” och ange om ansökan främst rör Systems Engineering eller Integrerade ledningssystem. Har du frågor kring tjänsterna vänligen kontakta Björn Ivarsson 031-709 63 07 eller Emelie Gaveberg, 031-709 63 06. Urval kommer göras löpande.

Välkommen med din ansökan!

Apply here

  Position: Konsult inom Engineering Management, 2021-02

  Career vacancies

  Contact

  Björn Ivarsson
  +46 (0)31 709 63 07
  work@solvina.com