Solvina söker “Civilingenjör Elkraft” för uppdrag hos kunder i hela världen

Civilingenjör Elkraft

Vi erbjuder dig som är nyfiken, ambitiös och gärna lite praktiskt lagd, en möjlighet att arbeta med utvecklande uppdrag, engagerade kollegor och frihet under ansvar.

Du:

  • är civilingenjör med erfarenhet från elkraftindustrin,
  • är en person som gillar att arbeta i nära samarbete med kollegor för att lösa kundernas olika behov, och
  • talar och skriver svenska och engelska.

Det är meriterande om du:

  • har erfarenhet av mätning/provning/simulering,
  • har arbetat med högspännings- och isolationskoordineringsstudier, och har erfarenhet av att leda projekt.

Dina uppdrag kommer att omfatta provning/mätning samt simulering/trimning/analyser av kraftproducerande anläggningar.

Vi erbjuder:
Ett arbete i ett Göteborgsbaserat företag där vår djupa kunskap inom elkraft och energisystem ger oss spännande uppdrag hos kunder i hela världen. Du kommer att resa till våra kunder i Sverige och övriga världen (Europa, Asien, Afrika, Mellanöstern) under kortare perioder för att utföra prov och göra mätningar på plats. Du kommer att få utmaningar både i att lösa tekniska problem och hur man får saker att hända i andra kulturer. Våra kunder har beskrivit oss som ett företag som inte lämnar dem förrän problemet är löst, ett företag att lita på.

Som anställd är du vår viktigaste resurs och din utveckling är en del av företagets. Beroende på eget intresse och fas i livet påverkar du din egen karriärväg och kan utvecklas som specialist, projektledare, inom försäljning, verksamhetsutveckling eller i en chefsroll.

Vill du ha ett arbete i ett litet och flexibelt företag där engagemanget i varje individ är en självklarhet, där uppdragen både ger dig tekniska och kulturella utmaningar, då är Solvina rätt för dig.

Kontakt och ansökan:
Du är välkommen att lämna CV och personligt brev till work@solvina.com. Märk ansökan ”2018-06, Elkraftingenjör”. Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta Emelie Gaveberg, 031-709 63 06 eller Ulla- Karin Wendt 031-709 63 16. Urval kommer göras löpande, med sista ansökningsdag 1 juli 2018.

Ladda ner jobbeskrivningen som pdf här.
För att läsa mer om lediga tjänster på Solvina och ansöka online klicka här.