Seminariedagar om den stora förändringens tid i elkraftbranschen

Elbranschen går som bekant igenom den största förändringen i modern tid. Allt förändras i grunden och kraven på kapacitet, beredskap och flexibilitet skapar snabbt helt nya behov av verktyg, arbetssätt och kompetenser.

Denna komplexa transformation och expansion skapar likartade utmaningar nästan överallt och vi skulle därför vilja samla er från nätbolag och elproducenter för att dela våra erfarenheter och låta experter från myndigheter och energiföretag berätta om sin syn på nuläget och en framtid som ser dramatiskt annorlunda ut.

Seminariet börjar kl. 13.00 den 24e, så kom gärna i god tid, lunchen påbörjas kl. 12.00. Vi håller på till 13.00 nästa dag. Båda luncherna ingår och en trevlig middag däremellan. Incheckning och betalning på hotellet fixar du själv på plats, kryssa i på anmälan om du vill ha ett bra pris. En sammanfattning och bilder från föredragen kommer att skickas ut när vi är klara, men det sociala umgänget är som alltid en viktig del när vi samlas så passa på att mingla!

Välkommen till två laddade seminariedagar i Göteborg – Charge 2023!


Göteborg, Sverige
24 – 25 maj 2023

Avgift: 10 000 SEK
Plats: Quality Hotel The Weaver, Mölndal.
Antal platser är begränsat till 50, anmälan emotses omgående dock senast 20 April.
Läs mer om eventet här!
Program
För mer information, vänligen kontakta:
Björn Mellgren
bjorn.mellgren@solvina.com
+46 (0)70-689 3480